Vastgoedmanagement

Jij als eigenaar van vastgoed schept er genoegen in om steeds nieuw vastgoed te ontdekken en voor de meest gunstige voorwaarden aan je al zo mooie portefeuille toe te voegen. De rest kan je – ietwat chargerend- gestolen worden. En die rest is best heel veel, in zowel technisch, financieel, commercieel en administratief opzicht. Daarom kies je voor vastgoedmanagement. Dan kun jij die dingen doen die jij goed beheerst en laat jij je op alle andere vlakken ontzorgen. 

Operationele dienstverlening op verschillende vlakken

Vastgoedmanagement? Dat is operationele dienstverlening op het gebied van de verhuur van je vastgoed en technisch, administratief en financieel beheer. Via vastgoedmanagement krijg je een marktanalyse en krijg je advies. Vastgoedmanagement is altijd van toegevoegde waarde voor elke vastgoedportefeuille. 

Vastgoedmanagement

Heldere inzichten in de prestaties van je vastgoed

Aan vastgoedmanagement heb je heel erg veel. Zo krijg je als portefeuillehouder heldere inzichten over de prestaties van je vastgoed en worden bij die resultaten proactieve adviezen gegeven. Heb je vastgoed aan je portefeuille toegevoegd, dan is vastgoedmanagement in staat om snel voor invulling te zorgen, vanuit hun vaak enorm brede netwerken. En anders gaan ze via dat netwerk gericht op zoek. Ook op administratief vlak ontzorgt vastgoedmanagement je van het door jou zo gevreesde papierwerk.

Geen zorgen over waarborgen en innen van de huur

Ook op financieel vlak houd jij als vastgoedeigenaar de handen vrij. Jij hoeft niet wakker te liggen van het innen van de huur en hebt geen kopzorgen over waarborgsommen en afrekeningen van energie en telefoon. Ook dit word je volledig uit handen genomen, net als het doorvoeren van een huurverhoging en het voeren van goed debiteurenbeheer. Waar je ook niet wakker van wilt liggen zijn de technische aspecten van het pand. Goed vastgoedmanagement neemt ook dit op zich en streeft ernaar om technische instandhouding van vastgoed op basis van een meerjarenprognose. 

Jij hebt en houd steeds het laatste woord

Uiteraard werkt vastgoedmanagement binnen de door jou als eigenaar vastgestelde bandbreedte, want hoeveel taken vastgoedmanagement je ook uit handen neemt, jij hebt en houdt uiteraard het laatste woord. Je kunt er overigens voor kiezen om bepaalde zaken zelf in de hand te houden, je hoeft dus niet per se voor volledige ontzorging te kiezen op financieel, administratief, commercieel of technisch vlak. Soms zijn er onderdelen die je liever zelf doet of gewoon wilt doen, simpelweg omdat die zaken je wel interesseren en je daar wel specialist in genoemd mag worden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *