Samenwerken met architecten Rotterdam

Al jaren lang zit ik in de huizen handel. Ik boekje dan ook altijd hele goede resultaten, echter ben ik er achtergekomen dat ik mijn dienst kan vergroten door samen te werken met een architectenbureau. Als ik namelijk een wat ouder pand zou kopen en deze opnieuw zou laten inrichten door een aantal architecten, dan zou ik een veel hogere vraagprijs kunnen hanteren. Toen ik dit had bedacht besloot ik het ook gelijk toe te gaan passen. Ik ben op zoek gegaan naar een aantal goede architecten. Deze zoektocht blijkt toch wat lastiger dan dat ik van te voren had verwacht.

Architecten Rotterdam

De zoektocht naar het juiste architectenbureau

Ik wist dus dat ik samen wou gaan werken met een architectenbureau. Ik ben toen direct hard gaan zoeken naar het juiste architectenbureau. Echter kwam ik dus vrij snel achter dat deze zoektocht moeilijker was dan ik van tevoren had gedacht. Ik wist wel snel architecten bureaus te vinden, maar deze bureaus voldeden niet aan de door mij gestelde eisen. Ik moest eens verder zoeken, dat was in het begin erg vervelend maar zo laten zijn vruchten afwerpen. Na een aantal weken intensief gezocht hebben naar goede architecten, wist ik uiteindelijk een architectenbureau te vinden die met mij wou samenwerken. Omdat er al erg veel tijd had gezeten in de zoektocht besloot ik om direct door te pakken. Ik ben samen met dit architectenbureau om de tafel gaan zitten en heb gelijk alles doorgenomen, waaronder het contract.

De samenwerking met het architectenbureau

Nadat we alles formeel hadden geregeld begon de samenwerking pas echt. Ik had een mooi pand gevonden en heb contact opgenomen met het architectenbureau. Dit verliep gelukkig allemaal erg soepel, het duurde namelijk niet lang voordat er een van zijn beste architecten ter plaatsen was. We hebben toen samen gekeken naar de mogelijkheden van dit pand en hebben aan de hand van de mogelijkheden een plan gemaakt. Dit plan hebben we zo zorgvuldig mogelijk uit proberen te werken. Het resultaat was uiteindelijk prachtig. Na deze succesvolle samenwerking hebben we besloten om meer klussen samen te gaan doen. Als ik tegenwoordig een pand of iets tegenkom waarvan ik denk dat er veel winst mee te behalen valt, dan neem ik contact op met het architectenbureau. De samenwerking verloopt tot nu toe echt super en we hopen beiden dat we deze samenwerking zo voort kunnen zetten. Het was dus een goed besluit om in zee te gaan met een architectenbureau.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van WOON V.O.F.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *