Interieur print

Interieur print

Met print kun je elk interieur je eigen draai, een persoonlijke touch geven. Interieur print pas je toe op kantoor maar ook gewoon thuis. Met raamfolie print pak je nadat je de muren en wanden gedaan hebt de ramen aan en check zeker eens de mogelijkheden om fotodoek te integreren in je interieur. Interieur print heeft ontzettend veel te bieden.

 

Laat zien waar je voor staat met interieur print

Op kantoor kun je met interieur print meteen laten zien waar je voor staat, want met interieur print kun je zo veel personaliseren als je maar wilt. Aan de muren en wanden kun je kiezen voor opvallende en kleurrijke prints, je kunt echter ook kiezen voor interieur print in de vorm van bijvoorbeeld een hout-look patroon. De prints kun je op elke gewenste ondergrond aanbrengen en dat kun je prima zelf. De prints zijn namelijk eenvoudig aan te brengen.

 

Maak van de nood een deugd

Je kunt met interieur print van de nood een deugd maken. Om je kantoor op te delen, maak je vaak gebruik van akoestische panelen. Ze werken prima, maar zijn vaak niet mooi. Breng op die panelen een fraaie print aan, bijvoorbeeld steeds in eenzelfde doorlopend patroon voor al je panelen. Zo wordt iets dat eerst als storend beschouwd werd ineens iets dat elke kantoorruimte juist iets extra’s biedt. Interieur print kan een ruimte ook een bepaalde sfeer geven. Zo heb je bijvoorbeeld een tegelprint in de vorm van lambrisering en heb je een boekenkast voor elke wandbreedte die van afstand doet vermoeden dat jij een echte lezer bent. De prints zijn vaak niet van echt te onderscheiden en je kunt ze zoals gezegd personaliseren dat het een lust is.

 

Kies voor een serie prints met opeenvolgende nummering

Zo kun je in series laten printen en geef jij je interieur prints opvolgende nummering zodat iedereen ziet dat ze bij elkaar horen, dat je iets unieks aan de wand of de muur hebt. Er zijn prints voor elke ruimte, prints die precies de juiste sfeer bieden en die echt bij je passen. Het aanbod prints groeit en groeit en het moet al heel gek zijn dat daar niet de voor jou perfecte print tussen zit. En zo creëer je een kantoor of werkplek waar iedereen meteen ziet waar jij voor staat, een ruimte die jouw identiteit weerspiegelt op de best denkbare wijze.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *